Priser på fotografering


Du betaler en pris for fotograferingen, og en pris for produktene i etterkant. Ca. en uke etter fotograferingen får du tilgang til de beste bildene via et nettgalleri, og muligheten til å bestille både veggbilder, album og digitale filer. Se på siden "Produkter" for å se priser på produkter.

Gravid


1 795,-

Tid: Ca. 1 time.

Velg mellom fotografering i studio eller utendørs. Jeg har et lite utvalg av gravidkjoler som kan lånes.

Ved bestilling av gravidfotografering får du nyfødtfotografering for 1490,-

Nyfødt


2195,-

Tid: Ca. 2 timer.
Det er lagt inn god tid til mating og bleieskift. Jeg har et stort utvalg av svøpetepper og bakgrunner til fotograferingen.

Ved bestilling av nyfødtfoto får du en 6-måneders-fotografering (verdi: 1795,-) gratis.

Barn og familie


1795,-

Velg mellom foto i studio eller utendørs.

Prisen gjelder for fotografering av ett barn, og er inkuldert familiebilder. Portretter av flere barn koster 400,- per barn.

Konfirmasjon


1995,-

Mange velger å ta konfirmasjonsbildene utendørs, men ta gjerne med konfirmanten i studio om dere ønsker det.

Fotograferingen gjøres helst en annen dag enn på selve konfirmasjonsdagen.

Bryllup


Jeg ønsker gjerne å fotografere deres bryllup. Ta kontakt, så kan vi snakkes.

Jeg tar ikke på meg oppdrag i fellesferien, og jeg tar ikke lengre oppdrag etter at maten er servert fordi jeg er i en småbarnsfase og ønsker ikke å bruke lørdagskveldene mine på det (dessverre!).


Litt info som gjelder alle pakkene:

- Bildene leveres i en størrelse slik du kan printe bilder opp til A4-størrelse.

- Jeg anbefaler at dere bestiller bilder til vegg, takkekort og annet trykk via meg.

Amatørtrykkerier som fotoknudsen og japanphoto har dårlig fargegjengivelse (bildene blir ikke slik du ser de på skjerm), og bildene falmer over tid.

- Album fra bryllupet er inkludert i prisen.

- Bildene blir levert på mail senest 4 uker etter bryllupet.

- Du betaler 50% av summen ved bestilling, og 50% senest på bryllupsdagen.

Prispakker Bryllup

Mini

7500,-


Har dere lyst på fine bilder, men må begrense budsjettet? Jeg møter brudeparet etter at vielsen er forestått, og tar bilder på kirketrappen før vi drar videre til location for å ta bryllupsbilder.

Inkludert er ca. 60 digitale bilder.


Medium

12 000,-


Her møter jeg dere i vielsen, og fotograferer når dere gir hverandre deres ja! Vi tar gruppebilder med familien, før vi stikker på en avtalt location for å gjennomføre shooten. Inkludert i prisen er ca. 200 bilder, samt 25 bilder som blir gjort ekstra fine, og som kan brukes på takkekort og som veggpryd.

Medium+

14 000,-


Jeg møter brud og/eller brudgom på morgenen, og fotograferer de små øyeblikkene i timene før bryllupet. Vi drar samtidig til vielsen, og jeg dokumenterer hele vielsen. Når vielsen er over tar vi bilder utenfor kirken, også drar vi videre for å ta bryllupsbilder på avtalt location.

Stor

18 000,-


Jeg følger brudeparet fra sminke på morgenen til gjestene har ankommet festen. Her får du de små øyeblikkene på morgenen, verdifulle scener under vielsen, gode klemmer etter vielsen, en photoshoot der dere får kose dere alene før vi entrer festen sammen med de andre gjestene. Jeg forlater festen når maten blir servert. I prisen er det inkl. ca. 300-500 digitale bilder.