Nyfødt

1800 kr eks. mva
+ 400 kr søsken (5 bilder)
+ 400 kr foreldre (5 bilder)

Ønsker du å ta bilder av din nyfødte? Det anbefales å ta bilder innen 14 dager etter at barnet er født. Det kan være fint å ta kontakt en stund før fødsel, slik at jeg er oppmerksom på at dere snart kommer på besøk. Studioet er oppvarmet, og jeg står klar for at dere skal få en fin opplevelse sammen. Det er satt av god til for at baby skal få både mat og søvn.

Prisen inkluderer ca. 15 høyoppløselige bilder av din nyfødte. Bildene blir levert digitalt.
Tid: Ca. 1,5 - 2 timer.


Barn

1500 kr eks. mva
+ 400 kr søsken (5 bilder)
+ 400 kr foreldre (5 bilder)

Mange velger å ta bilder til barnets bursdager eller andre høydepunkter i barnets liv. Kanskje dere vil forevige de første tennene eller når barnet har lært seg å gå? Jeg tilpasser studio etter deres ønsker og behov. Bildene kan bli tatt utendørs, eller i studio.

Prisen inkluderer ca. 15 høyoppløselige bilder av ditt barn. Bildene blir levert digitalt.
Tid: Ca. 45 minutter


Konfirmasjon

1800 kr eks. mva
+ 400 kr søsken (5 bilder)
+ 400 kr foreldre (5 bilder)

Om du ønsker å ta bilder på selve konfirmasjonsdagen, eller om du ønsker å ta i forkant eller etterkant, er helt opp til dere. Bildene blir ofte tatt utendørs, men det er også mulig å få tatt bilder i studio. Dere møter opp i finstasen, og jeg foreviger det store øyeblikket i deres liv. 

Prisen inkluderer ca. 15 høyoppløselige bilder av konfirmanten. Bildene blir levert digitalt.
Tid: Ca. 45 minutter.


Bryllup

Jeg ønsker å være der for dere på den store dagen deres. Det er mange valgmuligheter ifht. å ha en fotograf med dere på bryllupsdagen. Jeg tilbyr tre forskjellige pakker:

Bryllupsbilder - 5000 kr eks. mva.

Jeg møter dere før/etter vielsen for å ta bilder av dere. Her kan dere velge om dere vil være i studio eller på location. Jeg møter dere gjerne der dere er. Reiseutgifter kan tilkomme hvis reisen er lang. Kjøring innen 1 times radius er inkludert. Dere får levert ca. 20-30 høyoppløselige bilder. Bildene blir levert digitalt.

Halv dag - 8000 kr eks. mva.

Jeg er med dere gjennom vielsen, og fanger øyeblikket når dere sier ja. Jeg tar bilder av gjestene tilstede, og prøver å fange de beste øyeblikkene gjennom seremonien. Når vielsen er over drar vi til location, og dere får god tid til å nyte øyeblikket som nygift, mens jeg fanger øyeblikkene. Når fotograferingen er over drar dere videre på bryllupsfesten, mens jeg drar hjem. Dere får levert ca. 60-80 høyoppløselige bilder. Bildene blir levert digitalt. For 2000 kr ekstra kan jeg være med på morgenen sammen med brud eller brudgom.

Hel dag - 12 000 kr eks. mva.

Jeg møter brud/brudgom på morgenen, er sammen med hen når finstasen kommer på. Sammen drar vi til vielsen. Jeg er med dere gjennom vielsen, og fanger øyeblikket når dere sier ja. Jeg tar bilder av gjestene tilstede, og prøver å fange de beste øyeblikkene gjennom seremonien. Når vielsen er over drar vi til location, og dere får god tid til å nyte øyeblikket som nygift, mens jeg fanger øyeblikkene. Når fotograferingen av dere er over, drar vi videre til festlokalet. Der tar jeg bilder av maten, gjestene, talene, kakene og den første dansen. Når festen starter på ordentlig, drar jeg hjem.

Kontaktskjema

Navn *
Navn