Avgårde på motorsyklene!

Siden forrige gang dere hørte fra oss har vi kommet oss fra Hanoi som ligger nord i Vietnam, til Hội An som ligger ca. midt i landet. Det skumleste var definitivt å forlate Hanoi på motorsyklene, for trafikken der er litt crazy. Men vi kom oss trygt ut derfra, og kom oss trygt inn i byen Ninh Binh (sett bort fra en kjip politibot på 3 mill. dong da vi kjørte på motorveien...). 

Naturen rundt Ninh Binh var nydelig, og vi nøt en hel dag med å kjøre rundt nasjonalparken. På kvelden traff vi en hyggelig kar fra USA som allerede hadde kjørt rundt her i 5 måneder, så vi fikk en del tips og historier fra han. På kvelden fant vi ut at det var meldt PISSREGN i 3 dager fremover i det området vi skulle til, og vi bestemte oss for å ta toget forbi regnværet. Siden tidsskjemaet vårt er ganske stramt, har vi ikke råd til å vente av en så lang regnbølge. Det var ganske kjekt å kunne ta med motorsyklene på toget!

Så nå befinner vi oss plutselig i Hội An, tre dager før forventet ankomst. Så nå er det høy tid for avslapning! Dessuten er vennene våre fra Island også kommet hit, så vi får nok noen kjekke dager her!