Snart fær vi!

To daga igjen i Norge. To daga til vi lande i Russland. Æ e spent. Kristoffer e også spent. Første byen vi lande i e Moskva, med 11,6 milliona innbyggera. Dem har mange togstasjona, og det tar over en time å komme sæ fra eine sia til andre sia av byen. Har lest på internettet at det ikke anbefales å ta taxi "på gata". Men det går sikkert bra!

Foto fra interwebz. 

Foto fra interwebz. 

Man kan vel ikkje forberede sæ meir tell en tur enn det vi har gjort. Har alle reisedokumentan ferdig utskrevet. Vi har begynt å pakke sekkan. Kjøpt oss nye sko. Lest på nettet om ka man ska pakke for en fire måneders lang reise. E det nok med 5 par truse? 2 bukse? Ska æ ta med kjole? Konklusjonen e vel at det e bedre å ta med for lite, for det meste får man kjøpt kor som helst.

Min største bekymring akkurat nu e kordan æ (og Kristoffer) skal klare å underholde mæ i 5(!) daga på tog fra Moskva til UlaanBataar, Mongolia. Håpe vi finn noen kule, små spill vi kan ta med. Også regne æ med vi blir dritgod på yatzi og idiot. 

To daga igjen! woo!

- Marita