Beijing, vår favorittby

Fra første dagen i Beijing har vi likt atmosfæren og stemningen i byen. Folk er så vennlige, og hele byen har et rolig tempo. 

Fredag var vi vel på den eneste plassen i byen som ikke har et rolig tempo; klubben Mix. Det var så høy musikk der at Kristoffer hadde øresus frem til i dag. Vi dro dit sammen med våre nye venner fra Liverpool. Det var helt rått!

I går og i dag har vi vandret i byen. Føttene er så slitne. Vi beveget oss over i den nye, mer moderne siden av Beijing i dag, til 798 Art District. Vi konkluderte med at vi foretrekker den gamle delen av byen hvor hostellet vårt ligger. Her ligger også den forbudte by, som vi besøkte i dag. Det var ikke helt vår greie, men nå har vi i alle fall vært der! 

Vi skulle ønske at vi skulle være i byen i noen uker ekstra, men det kan vi ikke - så vi får bare reise tilbake hit en annen gang. I morgen skal vi reise til den kinesiske mur! Vi skal være i det området i tre dager, og på onsdag kommer vi tilbake til Beijing, før vi på torsdag stikker til.... Xi’an og terracottakrigerne! 

Facebook, instagram, snapchat og alle programmer som har med google å gjøre er sperret her i Kina. Så hvis noen vil, del gjerne dette innlegget på facebookgruppen vår «Marita og Kristoffer på tur». 

Kiss & Love