KINA!

Da har vi tatt den siste delen av den transmongolske jernbanen, og den siste delen var definitivt den fineste delen. Kina har mange fine fjell, friske skoger og nydelige elver. Kina hadde mer å by på av utsikt, enn Mongolias tørre ørken som varte i timesvis fra vi kjørte fra Ulaanbaatar.

Vi ankommet hostellet vårt i Beijing, og vi er så stolte! I dag tok vi t-banen fra jernbanestasjonen til stoppet vårt, og gikk derfra og til hotellet. På de andre destinasjonene har vi tatt taxi når vi har ankommet, og det har kostet oss dyrt. Både i Moskva og i Ulaanbaatar betalte vi 3-4 ganger mer enn det vi egentlig burde ha betalt. Så idag bestemte vi oss for at vi skulle ta t-banen, og etter ca. 2 timer med leting etter minibank og hvor i all verden vi skulle kjøpe billetter var vi på vei.

Vi sover på Leo Hostel, som ligger midt i hjertet av byen! Vi bor ikke langt unna den forbudte by. Rommet er fint, og hostellet er visst det beste i byen! De har eget vaskeri, så nå skal vi sende klærne våre gjennom en vaskemaskin! Det blir godt å ikke vaske undertøyet i vasken i dag. 

Kristoffer har fått migrene, dessverre, så vi får se hva vi finner på i dag. Facebook, og muligens både snapchat og instagram sperret her i Kina. Så hvis du ser dette innlegget, så kan du gjerne dele det på facebookgruppa vår "Marita og Kristoffer på tur" :)