Dream Adventure Mongolia

Så er vi tilbake i byen igjen etter en uke hos familien til Jeanett og Puujee i Dream Adventure. Vi har hatt en utrolig avslappende uke, uten noen som helst kontakt med omverdenen. Det har vært fantastisk. 

Det var gode rutiner på campen, og omtrent slik så dagen vår ut:

09:00-10:00: Frokost som bestod av (alt hjemmelaget) müsli, mongolske brød, yoghurt og fløte fra yakene, rabarbrasyltetøy og egg fra hønsene på gården.
10:00-13:00: Tid til å gjøre akkurat det man ville. Vi leste stortsett bøker, eller sov videre til lunsj.
13:00-14:00: Varm lunsj (Tradisjonell mongolsk mat)
15:00-18:00: Hesteridning! Vi ridde et par ganger ned til Tuul-elven for å bade, mens andre dager red vi oppå fjellene som er i nærheten av campen. 
19:00-20:00: Middag (Tradisjonell mongolsk mat)
20:00-22:00: Kos rundt bålet, kortspill eller annet sosialt

Det å sove 10-12 timer hver eneste natt i en uke var en fryd. Men i dag kjente vi at det var på tide å forflytte oss og gjøre noe annet. Rompene våre er såre etter en uke med hesteridning, og magene våre huger noe annet enn mongolsk mat (selv om Jeanett lager deeeeilige måltider på campen).

I løpet av uken ble vi kjent med masse kule folk! I bilen på tur oppover ble vi kjent med Simon fra Australia. Det visste seg at vi skulle dele ger med han resten av uken, og det var superkoselig! Vi ble også kjent med Caro og Kevin fra Tyskland. Vi delte noen av de fineste øyeblikkene fra denne uken med dem. Også må jeg jo nevne Storm, sønnen til Jeanett og Puujee. For en søtnos!

På mandag dro vi på en 8-timers lang tur til nasjonalparken Terelj for å se på flere snodige steinformasjoner, deriblant "Turtle Rock". Vi ridde også inn til tempelet Aryapala. Det var en hærlig dag, men rompa og knærne var slitne på tirsdag. I tillegg ble Kristoffer syk tirsdag morgen, og Marita tirsdag kveld. Feber og magevondt. De fleste som har vært på campen har hatt det samme, så vi vet at det går over snart. Kristoffer er blitt helt frisk nå, og Marita er på bedringens vei.

Her kommer litt bilder fra uken som var.