Ulaanbataar, hovedstaden i Mongolia

Etter to dager på et deilig hotell i UB har vi kommet oss til hektene, og begynner å føle oss som mennesker igjen. Den første dusjen etter fem dager på tog var helt ubeskrivelig. Det samme var det å sove i en seng som ikke rørte på seg. Og å spise fast føde. 

I UB bor det ca. 1,3 millioner mennesker. Det er mye mindre enn Moskva, og mye lettere å manøvrere i. Det er egentlig en ganske koselig og rolig by. Vi har truffet på tre av våre venner fra toget når vi har vært rundt å vandret i byen. Fint å ha venner å kunne henge med!

I dag besøkte vi Black Market her i byen, sammen med Matt og hans nye venn Graham. Black Market er et enormt marked som samler lokale fra fjern og nær. Her får man kjøpt alt man trenger, og alt man ikke trenger. De solgte mat, båtmotorer, sykkeldeler, klær, friluftsutstyr, dresser osv. Det var en jungel av små boder. På forhånd hadde vi lest at man måtte være forsiktig med hva man tok med seg dit, fordi lommetyvene var kjappe og lure. Heldigvis ble ingen av oss lurt! Alle pass og penger er fortsatt i behold.

I morgen reiser vi til Jeanett og familien hennes. Sjekk ut hjemmesiden deres her. Vi blir der i 7 dager før vi reiser til Kina, og er usikker på om vi har internett før vi kommer til Beijing. Snakkes!