Paradisøyen Koh Ta Kiev

Vi er for lengst fremme i Kambodsja, og har den siste uken tilbragt tiden på den noe øde øyen Koh Ta Kiev. Etter å ha reist ganske hurtig mellom landene siden august, er det godt å slappe av og å ha god tid her i Kambodsja. Vi ankom med båt til hovedstaden Phnom Penh, der vi møtte på to venner fra Island, som vi møtte i Vietnam; Birkir og Kristin. Vi fant ut at vi skulle reise videre sammen, og dagen etterpå tok vi buss til kystbyen Sihanoukville. Der ble vi værfast i noen dager, med kraftig regnvær. Det er regntid her, så været er veldig skiftende - og det er ofte regn.

Det slutter jo heldigvis å regne av og til - og vi benyttet oss av det og tok båten over til øya Koh Ta Kiev. Der bodde vi i en bungalow hvor vi betalte 3$ hver for natten, og spiste deilig mat laget av kokkene på "resorten". Det var magiske dager med nydelige solnedganger, masse bading, soling og soving. Etter å ha vært der i fem netter er vi nå tilbake i Sihanoukville.

Vi er straks på tur å ta nattbussen til Phnom Penh og Angkor Wat! Det blir kult å komme til et nytt sted, nyte bassenglivet - og etterhvert komme oss på tempelvandring. Angkor Wat er ganske dyrt for oss som har 300 kr i budsjett hver dag. Bare for å komme seg inn til tempelet koster det 162 kr pr. pers, og vi sprenger dagsbudsjettet. Men vi får håpe det er verdt det, og at vi ikke blakker oss helt i Siem Reap!

Vi savner alle i Norge! Klem!